Η Τότεναμ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής στην Premier League καθώς επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο «Tottenham Hotspur Stadium». Στο ματς αυτό ο Φερναντίνιο συμπλήρωσε τις 300 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος διεθνής μέσος χαφ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των «πολιτών» και τη φετινή σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του διεθνή μέσου, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα του Μάντσεστερ.



![Συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για την υπόθεση Λιγνάδη [LIVE]](http://glocal.gr/wp-content/uploads/2020/09/vouli-24-218x150.jpg)


















![Ένα «Μικρό Χωριό» με μακρά ιστορία [ΒΙΝΤΕΟ]](http://glocal.gr/wp-content/uploads/2021/02/335496-mikro-xwrio-218x150.jpg)





![Τα πέντε καλύτερα γκολ της 31ης στην Championship [Βίντεο]](http://glocal.gr/wp-content/uploads/2021/02/335455-screenshot_1-218x150.jpg)











